DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

5 Nasvetov kako lahko postaneš mojster peke pic zunaj!

Poletje je v polnem razmahu, kar pomeni, da so dolgi, topli večeri kot nalašč za peko in kuhanje na prostem. Tudi če nas občasno preseneti dež, to ne bi smelo ovirati našega uživanja v kulinaričnih dogodivščinah. S pravimi nasveti in triki lahko vsak trenutek preživite v najboljšem stilu, ne glede na muhasto vreme. Da boste lahko maksimalno izkoristili vsak trenutek te čudovite sezone, smo pripravili 5 ključnih nasvetov za nepozabno kuharsko avanturo na prostem.

Nasvet #1: Zaščitite pred vetrom

Če uporabljate zunanjo peč za pico, ne pozabite, da je njeno delovanje najboljše, ko je zaščitena pred vetrom. Veter lahko vpliva na temperaturo in enakomernost pečenja, zato poskrbite, da bo vaša peč postavljena na zavetrno mesto. Ne pozabite preveriti naše zaščitne prevleke, ki je kot nalašč za zaščito vaše peči pred neugodnimi vremenskimi pogoji.

Nasvet #2: Poskrbite za dovolj prostora

Ko postavite svojo peč, ji dajte malo več 'osebnega prostora'. Varnostna razdalja od zidov in vnetljivih materialov je ključna, saj si ne želimo ožganih robov ali nepričakovanih isker. Prepričajte se, da imate dovolj prostora za varno in udobno peko. Nasvet #3: Trdna podlaga je ključna

Za podlago uporabite trdno površino, kot so les, kamen ali nerjaveče jeklo. Steklo ali plastika nista priporočljiva podlaga, saj je temperatura peke previsoka. Trdna podlaga ne le poveča stabilnost peči, ampak tudi izboljša varnost med uporabo. 

Nasvet #4: Pravilna višina

Udobje pri peki je pomembno, zato prilagodite višino pečice tako, da vam bo najbolj udobno za manevriranje z loparjem za pico v pečici in iz nje. Ko je peka lahkotna, je veselje do hrane še večje. Prepričajte se, da imate vse na dosegu roke, da bo peka še bolj uživaška. Preverite našo ponudbo loparjev za pico za optimalno uporabo.

Nasvet #5: Bodite pozorni na vreme

V primeru ekstremnih vremenskih razmer ali suše pred začetkom peke na prostem preverite lokalna pravila in omejitve glede požarne varnosti. Če je vreme res neugodno, ne pozabite, da imamo na voljo tudi električne pečice Volt 12, ki so kot nalašč za uporabo tako znotraj kot zunaj. S temi nasveti bo vaša izkušnja peke pic na prostem varna in prijetna.

Ustvarite nepozabne poletne kulinarične trenutke

S temi nasveti boste hitro postali pravi mojster peke pic na prostem. Izkoristite to poletje in ustvarite nepozabne kulinarične trenutke s svojimi najdražjimi z našimi vrhunskimi pečmi in dodatki. Naj vaša terasa ali vrt postaneta središče okusnih doživetij in prijetnega druženja.

Želite nadgraditi svojo peko in doseči še boljše rezultate? Oglejte si našo skrbno izbrano ponudbo dodatkov za peko – vse, kar potrebujete za popolno pico, je le en klik stran!

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.