DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Izdaja računa

Ponudnik kupcu vedno pošlje tudi račun za naročeno blago. V primeru osebnega prevzema dobi kupec ob prevzemu natisnjen račun za naročeno blago. V primeru dostave prejme kupec natisnjen račun skupaj z blagom ali pa ga ponudnik ob dostavi blaga pošlje v elektronski obliki (pdf format) na njegov elektronski naslov, ki ga je vnesel ob izpolnjevanju naročila.

Na računu so jasno razvidne cene naročenih artiklov in stroškov v povezani z nakupom. Ugovorov glede računov izdanih skladno z podatki v naročilu ponudnik ne upošteva.

Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa, in sicer za čas/rok, potreben za hrambo tovrstnih listin skladno z veljavno zakonodajo in računovodskimi standardi.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.