DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Dobavni roki

Dobavni roki za posamezne artikle so definirani na podlagi podatkov o zalogah v našem skladišču ter logističnih podatkov in predvidevanj o dobavi iz skladišč naših dobaviteljev. Veljajo dobavni roki, ki so objavljeni času naročila.

V spletni trgovini ilovepizza.si se neprestano trudimo, da so podatki o dobavnih rokih vedno točni in ažurni. Lahko pa se zgodi da je podatek o dobavnem roku napačen. V  tem primeru ali  v primeru, da se dobavni rok spremeni med obdelavo naročila bo spletna trgovina ilovepizza.si po svojih najboljših močeh skušala kupcu zagotoviti nižjo ceno oziroma ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.