DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Načini plačila

V spletni trgovini ilovepizza.si so omogočeni naslednji načini plačila:

 

PLAČILO PO POVZETJU

V kolikor želite naročeno blago plačati po povzetju ob dostavi na vaš izbrani naslov vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Znesek za naročeno blago poravnate uslužbencu dostavne službe ob dostavi blaga na vaš naslov. Ob plačilu po povzetju ob dostavi se kupcu zaračuna strošek provizije za to storitev po veljavnem ceniku dostavne službe ki dostavi blago. Kupec je na to opozorjen med oddajo naročila. Kupci, ki si želijo izogniti plačilu provizije lahko plačajo blago po predračunu ali pa z gotovino ob osebnem prevzemu na naslovu ponudnika.

 

PLAČILO PO PREDRAČUNU

V kolikor želite naročeno blago plačati po predračunu vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Po oddaji naročila bomo vam pošljemo predračun na vaš elektronski naslov. Znesek po predračunu nato nakažete na transakcijski račun ponudnika, ki je zapisan na predračunu. Po prejemu plačila na naš tekoči račun naročilo v najkrajšem možnem času pripravimo za dostavo oz. osebni prevzem.

 

PLAČILO Z GOTOVINO OB OSEBNEM PREVZEMU NA NASLOVU PONUDNIKA

V kolikor želite naročeno blago osebno prevzeti vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Naročeno blago je možno prevzeti na naslovu ponudnika Miha Hrovat s.p., splošno pečarstvo, Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš.

 

PLAČILO S PLAČILNO KARTICO OB OSEBNEM PREVZEMU

V kolikor želite naročeno blago osebno prevzeti vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Naročeno blago je možno prevzeti na naslovu ponudnika Miha Hrovat s.p., splošno pečarstvo, Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš. Ob prevzemu lahko plačate tudi s plačilo ali kreditno kartico. V kolikor ste imetnik plačilne kartice MASTERCARD, VISA ali KARANTA izdajateljice NLB d.d., lahko blago plačate tudi na obroke. Minimalni znesek za obročno odplačevanje znaša 500,00 €, minimalni obrok pa 100,00 €. Kupec lahko opravi nakup v višini neporabljenega limita na kartici. Stranki se zadrži limit porabe po plačilni kartici za celotni nakup, ob zapadlosti plačila po kartici enkrat na mesec se odtegne obrok in se sprosti limit na kartici za višino obroka.

 

PLAČILO S PLAČILNO KARTICO NA SPLETU

V kolikor želite naročeno blago plačati s plačilno kartico vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Za uspešen zaključek in oddajo naročila v formular vnesite podatke vaše plačilne kartice. Znesek bo prek sistema nakazan na naš račun. Po zaključku naročilo v najkrajšem možnem času pripravimo za dostavo oz. osebni prevzem.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.