DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Cene

Vse cene v spletni trgovini ilovepizza.si so navedene v EUR. Vse cene vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV) razen v kolikor ni izrecno navedeno drugače. Veljajo cene, ki so za določeno blago objavljene v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila blaga na enega od zgoraj navedenih načinov z opisanimi pogoji.

V spletni trgovini ilovepizza.si se neprestano trudimo, da so podatki o naših artiklih vedno točni in ažurni. Lahko pa se zgodi da je podatek o ceni artikla napačen. V primeru, da je cena v spletni trgovini napačna ali se cena spremeni med obdelavo naročila bo spletna trgovina ilovepizza.si po svojih najboljših močeh skušala kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo ali pa bo  ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.Popusti in promocijske kode se ne seštevajo, razen v kolikor ni izrecno navedeno drugače.

Cene blaga v spletni trgovini ilovepizza.si veljajo zgolj ob naročilu prek spleta (spletna cena). Ponudnik ne zagotavlja cen artiklov objavljenih v spletni trgovini ilovepizza.si (spletna cena) v kolikor blago ni bilo naročeno preko spletne trgovine. Vsi kupci lahko blago po redni ceni naročijo ali kupijo mimo spletne košarice na naslovu ponudnika.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.