DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Splošni pogoji poslovanja

Namen teh splošnih pogojev poslovanja je jasno definirati prodajne pogoje med ponudnikom in njegovimi kupci. Po teh pogojih se kot kupec razume vsaka fizična ali pravna oseba, ki je opravila nakup na spletni strani ilovepizza.si, ne glede na to ali je šlo za kupca posameznika/potrošnika ali ne.

Splošni pogoji spletne trgovine  so sestavljeni v skladu z Obligacijskim Zakonikom, Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Spletno trgovino ilovepizza.si  upravlja podjetje Miha Hrovat s.p., Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš (davčna številka: SI64356949, matična številka: 5287053000) (v nadaljevanju »ilovepizza.si« ali »prodajalec« ali »ponudnik«).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanja spletne trgovine ilovepizza.si ter pravice in obveznosti kupca ter ponudnika. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi poslovni odnos med ilovepizza.si in kupcem.

Pred vsako oddajo naročila pazljivo preberite spodaj navedene pogoje poslovanja. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so objavljeni v trenutku  oddaje spletnega naročila. Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na trenutno veljavne splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi, da je z njimi seznanjen ter samodejno sprejme navedene pogoje poslovanja.

V kolikor se ne strinjate s pogoji poslovanja ne strinjate, prosimo, da spletne trgovine ilovepizza.si ne uporabljate. Ponudnik spletne trgovine ilovepizza.si si pridržuje pravico do spremembe pogojev poslovanja kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Nakup, opravljen preko spletne trgovine ilovepizza.si, se šteje za nakup, opravljen skladno s pravnim redom Republike Slovenije.

Dostavo izdelkov, kupljenih preko spletne trgovine ilovepizza.si, ponudnik preko svojih lastnih virov ali/in preko pogodbenih partnerjev zagotavlja na teritoriju Republike Slovenije v skladu s pogoji lokacije in območij, na katerih ponudnik izvaja dostavo na dom.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.