DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Napotki ob prevzemu blaga

Našim naročnikom priporočamo, da ob prevzemu naročila paket pregledajo in preverijo, da so zares prejeli artikle, ki so jih naročili. V kolikor ugotovite, da se slika na embalaži ali številke artikla oz. druge podrobnosti ne ujemajo z vašim naročenim artiklom nas prosimo o tem obvestite. Embalaže ne odpirajte.

V kolikor ste prepričani, da ste prejeli naročene artikle, vas prosimo, da embalažo previdno odprete. Embalaže, zaščitnih slojev, folij ali dodatnih zaščit ne poškodujte dokler se popolnoma ne prepričate, da boste naročene artikle obdržali.

V primeru dostave si paket oglejte v prisotnosti kurirja dostavne službe. V primeru zunanjih poškodb embalaže paketa na to opozorite kurirja dostavne službe. V kolikor menite, da je vsebina paketa poškodovana v prisotnosti kurirja paket odprite in preverite stanje artiklov. Poškodovan paket imate pravico zavrniti, našemu podjetju pa sporočiti nastalo situacijo, da lahko organiziramo dostavo novega artikla ali vrnemo kupnino.

V primeru, da paket prevzamete in ugotovite, da je vsebina poškodovana nas prosimo kontaktirajte in potrudili se bomo za kar se da hitro rešitev nastale situacije.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.