Slide

DARILO OB NAKUPU VSEH PIZZA PEČI!

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Slide

DARILO OB NAKUPU VSEH PEČI!

041 374 500

prodaja@ilovepizza.si

Slide
O nas

Spletna trgovina ILOVEPIZZA.SI pod okriljem PEČARSTVA HROVAT iz Mengša ponuja najboljšo opremo za vrhunske kulinarične užitke najbolj priznanih evropskih proizvajalcev. Naša misija je TOP pica v vsako hišo.
Zato smo se povezali s CoolFotrom, ki v kombinaciji s 60 letnimi izkušnjami Pečarstva Hrovat, poskrbi za zabavno, a kakovostno kulinarično potovanje.

Rezultat?

Vrhunska italijanska mojstrovina.

Naši svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri pravega artikla za vaše potrebe. Naš cilj je kupca poučiti o lastnostih posameznega artikla in mu svetovati kateri produkt je zanj najboljši. S tem poskrbimo, da je vaša pot do vrhunske pice enostavna in brezskrbna.

Sledite nam na
družabnih omrežjih

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.