DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Dostava

Ponudnik mora blago naročniku dostaviti v obljubljenem času. Pri tem je potrebno upoštevati pogoje poslovanja pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk, če s tem omogoči učinkovitejšo dostavo naročila.

Strošek dostave se za posamezni izdelek vedno informativno izpiše in je napisan tudi v spletni košarici pred in ob oddaji naročila. Čas dostave je odvisen od pogojev poslovanja pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk. V primeru gotovinskega plačila ob prevzemu prosimo poskrbite, da imate pri sebi dovolj gotovine za odkup paketa.

Hitrost dostave je odvisna od dejstva ali je artikel na zalogi. V primeru, da  je artikel na zalogi, dostavna služba običajno artikel prevzame na dan naročila ali na naslednji delovni dan.  V kolikor artikel ni na zalogi se dostava izvede, ko artikel prejmemo na zalogo. Dostavna služba dostavo naročniku opravi običajno naslednji delovni dan od prevzema paketa.

Spletna trgovina ilovepizza.si nudi dostavo blaga le na območju Republike Slovenije.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.