Slide

POLETNA AKCIJA: DARILO OB NAKUPU OONI PEČI – POSTANI PRAVI PIZZA MAJSTER!

KOŠARICA

V košarici ni izdelkov.

Slide

POLETNA AKCIJA: DARILO OB NAKUPU OONI PEČI – POSTANI PRAVI PIZZA MAJSTER!

041 374 500

prodaja@ilovepizza.si

Komunikacija

Spletna trgovina ilovepizza.si se po naj boljših močeh trudi za ažurnost in pravilnost podatkov o artiklih, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, dobavljivost, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ilovepizza.si ne uspe dovolj hitro vnesti sprememb na spletnih straneh. V tem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Ilovepizza.si ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci naše spletne strani.

Ilovepizza.si ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka. Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ilovepizza.si v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaV trgovino
   Calculate Shipping
   Apply Coupon