DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Ocene in mnenja uporabnikov

Vse ocene in mnenja uporabnikov oddane na spletni strani ilovepizza.si pripomorejo k boljši predstavitvi artikla in kupcem podajajo dodatne informacije in s tem izoblikovati njegovo optimalno oceno izdelka in odločitev za nakup. Možnost objave ocen je na voljo vsem uporabnikom in obiskovalcem ilovepizza.si, ki pa oceno in mnenje pregleda in presodi ali je primerno za objavo. Ocene in mnenja, ki so očitne neresnice, so žaljiva ali kakorkoli neprimerna ne bodo objavljena. Z oddajo ocene ali mnenja so uporabnik popolnoma strinja s pogoji na spletni strani ilovepizza.si in dovoljuje, da ilovepizza.si oceno ali mnenje časovno neomejeno uporablja v vseh mediji za namene oglaševanje.

SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni in preverjene kvalitete Z nakupom dobite le najboljše, kar je dostopno na trgu.

ARTIKLI NA ZALOGI

Trudimo se, da so artikli vedno na zalogi. V kolikor niso, pa je naša prva skrb, da jih čimprej dobavimo.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

I love pizza ni samo spletna trgovina, temveč je družina picaholikov. Naša skrb za vas se zato ne konča z nakupom, temveč smo na voljo tudi za vprašanja in nasvete, ki vam bodo pričarali vrhunsko kulinarično izkušnjo.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.