DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Najboljša pica peč za začetnike: Cozze 

najboljša pica peč za začetnike

Začetek piknik sezone že trka na vrata, in kaj bi lahko bil boljši način za praznovanje kot z vrhunsko pripravljeno domačo pico? Predstavljamo vam naš nov prirastek v naši družini prenosnih pica peči – Cozze, ki s svojim italijanskim šarmom in danskim poreklom prinaša kombinacijo estetike in funkcionalnosti v vašo zunanjo kuhinjo.

Cozze pica peči, oblikovane s skrbnim očesom za detajl, nudijo vse, kar potrebujete za ustvarjanje nepozabnih kulinaričnih mojstrovin z lahkoto in so najboljša pica peč za začetnike. 

Zakaj je Cozze najboljša pica peč za začetnike?

Odgovor leži v njeni izjemni vsestranskosti in dostopnosti. Ne glede na to, ali ste privrženec živahnega plamena, ki ga ponuja plinski model in ki obljublja tisto pravo hrustljavost pice, ali pa dajete prednost praktičnosti in okoljski ozaveščenosti, ki jih zagotavlja električna pečka, Cozze uspešno združuje kakovost z dostopno ceno. Vsaka peč pod blagovno znamko Cozze je zasnovana tako, da je njena uporaba intuitivna, kar zagotavlja, da bo vaša pica vsakič znova pečena do popolnosti.

S Cozze pica pečmi lahko pečete več kot le pico - vse od priprave klasične pice do eksperimentiranja s hrustljavimi brusketi ali pripravo sočnih zrezkov. Cozze s tem odpira vrata neomejenim možnostim v kuhinji, kjer lahko vaša domišljija zares zaživi.

S sodobno tehnologijo pečenja, trdno in robustno zasnovo, vgrajenim termometrom za natančno spremljanje temperature in priloženim pekačem za pico, Cozze peči postavljajo nove standarde v zunanji pripravi hrane. Na voljo tako v električni kot plinski različici, Cozze peči omogočajo, da izberete model, ki najbolje ustreza vašim željam in potrebam. Takšna prilagodljivost in enostavnost uporabe naredita Cozze idealno izbiro za vse, ki se prvič podajajo v čudoviti svet priprave pice na prostem.

Kako se peče pica v Cozze pečici?

Pečenje pice v Cozze pečici ni le preprost proces, temveč tudi izjemno zabavno doživetje, ki vam omogoča, da v svojem domu ali na vrtu pričarate okuse, kot jih najdete v pravih italijanskih picerijah.

Začetek poti do popolne pice se prične z izbiro pravih sestavin in pripravo testa. Ko je testo pripravljeno in obloženo z vašimi najljubšimi sestavinami, je čas, da pico prestavite v svojo Cozze pečico. Zahvaljujoč napredni tehnologiji pečenja in enakomernejši distribuciji toplote, ki jo Cozze pečice zagotavljajo, je vsaka pica pečena hitro in enakomerno, z ravno pravšnjo količino hrustljavosti skorje in mehkobe testa.

Cozze pečice ponujajo prilagodljiv in kontroliran proces pečenja pice. Vgrajen termometer vam omogoča, da natančno spremljate temperaturo pečenja, medtem ko priloženi kamen za pico zagotavlja, da bo vaša pica vedno imela tisto pristno, pečeno dno.

Da bi vam olajšali prve korake in vam pokazali, kako preprosto je lahko pečenje pice v Cozze pečici, smo dodali video, ki vam prikaže, kako peči pice v vaši Cozze pečki.

(Video je pripravljen za skoraj vse Cozze pica peči, razen za peč z vrtljivim kamnom)

 

 

Cozze pica peči so več kot le orodje za peko; so vrata do sveta, kjer kulinarične sanje postanejo resničnost. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen picopek, Cozze ponuja vse, kar potrebujete za pripravo popolne pice. 

Odkrijte našo ponudbo Cozze pečic in pustite, da preobrazi vašo zunanjo kuhinjo v pravo oazo pic. 

 

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.