DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Zakaj so Cozze pica peči idealne za vašo pico?

cozze pica peči

April nas je letos nepričakovano pozdravil s snežinkami, ki so nam začasno prekrižale načrte. A brez panike. Saj priložnosti za izjemne dosežke nikoli ne zmrznejo, še manj pa naša kreativnost v kuhinji.

Zakaj ne bi izkoristili te nenavadne spremembe vremena kot izgovor za to, da doma ustvarite popolno pico z eno izmed Cozze pica peči? Vzemite to kot izziv, da presežete običajne kuharske navade in v svojem domu pričarate pridih pristne italijanske picerije.

Pridružite se nam na kulinarični odiseji, kjer bomo raziskali, zakaj so Cozze pica peči prava izbira za vašo pico.

5 razlogov zakaj so cozze pica peči idealne za vas

Ko si zamislimo popolno pico, nas pogosto popelje v prelepe ulice Neaplja, kjer zrak diši po sveže pečenem kruhu, paradižniku in topljenem siru. A ni vam spakirati kovčke za v Italijo, da bi doživeli to idilično kulinarično izkušnjo. Zdaj lahko pristno italijansko pico pripravite kar na svojem dvorišču ali terasi z eno izmed najbolj priljubljenih peči na trgu – Cozze pica pečmi.

Cozze peči združujejo tehnologijo, uporabnost in estetiko, ki presegajo pričakovanja. Pa poglejmo, zakaj bi si vsak ljubitelj pice moral omisliti prav Cozze peči – za tiste prav posebne večere, ko vam zadiši košček Italije, ne da bi zapustili udobje svojega doma.

Enostavna uporaba

Cozze pečice so zasnovane tako, da uporaba pečice ne zahteva nobenih predhodnih izkušenj s peko pic. Z le nekaj preprostimi koraki lahko vsak uporabnik doseže odlične rezultate, ne glede na to ali je čisti ‘’noob’’ v pečenju pice, ali pa je res ‘’expert’’ v peki pic v prenosnih pečkah. 

Preproste nastavitve in enostavno upravljanje temperatur omogočata, da se čisto vsaka pica, ki jo pečete v Cozze pica peči, speče do popolnosti in ima ravno pravo mero hrustljavosti testa in zapečenosti vseh sestavin.

Hitrost pečenja pice

Cozze pica peči lahko spečete izjemno hitro. Napredna tehnologija omogoča, da se vaša pica speče v samo 1 minuti, maksimalno v 2-h minutah. To prihrani čas in tudi živčke tistim, ki nimajo največjega potrpljenja za peko pic, ki po navadi traja tudi 30 minut, saj so že tako lačni. S tem preprečimo nastanek ‘’hangry’’ osebe.

Vsestranskost Cozze pica peči

Seveda, ker pice ne moremo jesti čisto vedno (čeprav bi jo najraje ane), lahko v Cozze pica pečeh pripravite tudi druge jedi. V Cozze pečici lahko pripravite različne mesne jedi, zelenjavne jedi in tudi, za tiste sladkosnede, spečete kakšno pecivo. Če pa želite malo odpotovati po svetu ali na kakšen piknik s prijatelji, jo seveda lahko vzamete s seboj, saj njena prenosljivost zagotavlja, da lahko uživate v sveže pripravljeni hrani kjerkoli ste. 

Tehnološka dovršenost in ekološka zavest

Cozze pečice ne zahtevajo uporabe drv in olja, saj prihajajo v plinski in električni obliki. So čisto enostavne za zagon z zgolj pritiskom na stikalo, pri čemer omogočajo natančno prilagajanje temperature med peko. Popolno za tiste, ki si res želijo ‘’easy’’ pica peč s čim manj kompliciranja. 

Enostavno vzdrževanje in čiščenje vaših Cozze pica peči

Najboljši del Cozze pica peči je pa enostavnost čiščenja in vzdrževanja. Po vsaki uporabi lahko pečico preprosto "izžgete" z visoko temperaturo za odstranitev ostankov hrane, medtem ko zunanji deli pečice zahtevajo le občasno brisanje z mehko krpo in blagim čistilom. Kamen za pico se lahko očisti z žično krtačo in po potrebi izpere z vodo in brez uporabe mila, vendar je pomembno, da je pred naslednjo uporabo temeljito suh.

Odkrijte, kako enostavno s Cozze pečmi pričarate popolno pico, ki bo navdušila vas in vaše goste, ter preprečila ‘’disaster’’ - lakoto, ki nastane pri čakanju peke pice. 

Vsak model ima svoje posebnosti, zato smo prepričani, da boste našli pravo peč za vaše potrebe in začeli peči kot pravi mojstri. 

Ustvarite si pravo picerijo, kjerkoli ste s Cozze pica pečmi

Ne samo, da boste uživali v vrhunskih picah, ampak boste z vsako uporabo Cozze pica peči lahko začutili delček italijanske prisotnosti. Ne zamudite priložnosti, da se tudi sami prepričate o izjemni kvaliteti in zmogljivosti Cozze peči. 

 

Vaša nova najljubša picerija lahko postane kar vaša lastna terasa!

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.