DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Prenosne peči za pice

prenosne pica peči

Izbira prave prenosne peči za pice je ključnega pomena za vsakega ljubitelja pice. Ne glede na to, ali ste domači kuhar ali profesionalni picopek, prava peč lahko močno vpliva na kakovost in okus vaše pice. Od tradicionalnih peči na drva do sodobnih električnih in plinskih modelov, vsaka vrsta peči ponuja edinstvene prednosti in značilnosti. Visoka temperatura pečenja, enakomerna porazdelitev toplote in sposobnost vzdrževanja temperature so ključni dejavniki, ki vplivajo na hrustljavost skorje, stopnjo pečenosti sira in kakovost nadevov. Prava izbira peči za pice ne le izboljša postopek kuhanja, ampak tudi obogati celotno kulinarično izkušnjo.

V današnjem članku se bomo posvetili različnim vrstam prenosnih peči za pice in njihovim specifičnim lastnostim, ki jih naredijo primerne za različne načine uporabe.

KAZALO

Prenosne peči za pice Alfa

Alfa peči, ki izvirajo iz srca Italije, so rezultat desetletij razvoja in strasti do pice. Ustanovljene v 70. letih prejšnjega stoletja, so te peči postale sinonim za kakovost in inovacije v svetu pečenja pic. Združujejo tradicionalno italijansko obrtništvo z modernimi tehnološkimi inovacijami. Ena izmed ključnih značilnosti Alfa peči je njihova sposobnost hitrega segrevanja in ohranjanja visokih temperatur, ki so ključne za pripravo prave neapeljske pice. Njihova posebnost je tudi v dizajnu, kjer klasičen italijanski stil sreča sodobne linije, kar omogoča, da se peči Alfa estetsko in funkcionalno vključijo v vsako okolje.

Na naši spletni strani je na voljo široka paleta peči Alfa, ki zadovoljijo različne potrebe in želje ljubiteljev pice. Od kompaktnih modelov idealnih za domačo uporabo, do večjih in profesionalnih modelov, je izbira resnično raznolika. Modeli so zasnovani za tiste, ki iščejo prenosnost in enostavno uporabo. Vse Alfa peči so izdelane iz visokokakovostnih materialov, kot je nerjaveče jeklo in ognjeodporna opeka, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odlične rezultate pečenja. Poleg tega zagotavljamo vam tudi podporo in nasvete za optimalno uporabo Alfa peči, kar omogoča, da iz svoje peči pridobite največ kar lahko. 

Prenosne peči za pice Zio Ciro

Zio Ciro peči so priznane po vsem svetu kot odlična izbira za ljubitelje tradicionalno pečene pice. Izdelane v srcu Italije, te peči združujejo stoletja staro tradicijo pečenja pice z najnovejšo tehnologijo. Njihova glavna značilnost je robustna konstrukcija, ki združuje kakovostno ognjeodporno opeko in napredne izolacijske materiale, kar zagotavlja izjemno učinkovitost in dolgotrajno vzdržljivost. Zio Ciro peči so znane tudi po svoji vsestranskosti, saj so primerne tako za pečenje klasične neapeljske pice kot tudi za druge vrste pečenih jedi. Njihova sposobnost ohranjanja enakomerne visoke temperature je ključna za doseganje značilne hrustljave skorje in popolno pečenega nadeva, ki ju ljubitelji pice tako cenijo.

Izbor peči Zio Ciro na naši spletni strani je impresiven in ustreza različnim potrebam. Začne se z modelom Zio Ciro Subito Cotto, ki je idealen za domačo uporabo zaradi svoje kompaktne velikosti in enostavnosti uporabe. Ta model je na voljo v več velikostih, kar kupcem omogoča, da najdejo pravo velikost glede na svoje potrebe. Ti modeli so znani po svoji hitrosti segrevanja in učinkovitosti, kar pomeni, da lahko v kratkem času pripravite večje število pic. Poleg standardnih modelov vam ponujamo tudi prilagodljive opcije, kot so različne barve in dodatki, ki omogočajo, da vsak picopek prilagodi peč svojim specifičnim željam in potrebam.

Prenosne peči za pice Ooni

Ooni je blagovna znamka, ki je revolucionirala svet domačega pečenja pic s svojimi inovativnimi prenosnimi pečmi. Njihov moto je omogočiti vsakomur, da doma pripravi visokokakovostno pico v samo nekaj minutah. Glavna značilnost Ooni peči je njihova izjemna portabilnost skupaj z izredno učinkovitostjo. Peči Ooni se lahko segrejejo do temperatur nad 500°C, kar omogoča pečenje pice v manj kot minuti. Poleg tega so te peči zasnovane tako, da so lahke in enostavne za prenos, kar pomeni, da lahko uživate v okusnih picah na domačem vrtu, kampiranju ali kateri koli zunanji lokaciji. Njihova vsestranskost je nadalje poudarjena z različnimi viri goriva, ki jih lahko uporabljajo, od lesnih peletov do plina.

Na naši spletni strani je na voljo več modelov Ooni peči, vsak s svojimi posebnostmi. Model Ooni Fyra, na primer, deluje na lesne pelete in je idealen za tiste, ki cenijo avtentičen okus lesno pečene pice. Za uporabnike, ki iščejo večjo prilagodljivost, je Ooni Koda odlična izbira, saj deluje na plin in omogoča enostavno regulacijo temperature. Za tiste, ki želijo najboljše iz obeh svetov, ponuja Ooni Karu možnost uporabe tako lesa kot plina, zagotavljajoč prilagodljivost in udobje. Vsak model Ooni peči je zasnovan z mislijo na enostavno uporabo in vzdrževanje, kar zagotavlja, da bo pečenje pic vedno zabavno in brez težav.

Prenosni žari za pice in ostalo hrano Kamado BONO

Kamado BONO žari so posebni zaradi svoje edinstvene konstrukcije in večnamenske uporabe. Izdelani so iz visokokakovostne keramike in zagotavljajo izjemno izolacijo ter sposobnost ohranjanja visokih temperatur za dolgo časa. Ta značilnost omogoča ne samo pečenje pice, ampak tudi počasno kuhanje, pečenje in dimljenje. Zasnova Kamado žara izvira iz starodavne Japonske, kjer so jih uporabljali že pred stoletji. Zaradi njihove sposobnosti enakomerne porazdelitve toplote in zadrževanja vlage, so jedi, pripravljene v Kamado BONO žarih, znane po svoji sočnosti in bogatem okusu. Poleg tega njihov značilen ovalni obliki in estetski videz omogočata, da Kamado BONO žari postanejo privlačen dodatek k vsakemu zunanjemu kuhinjskemu prostoru ali vrtu.

Na voljo je raznolika ponudba Kamado BONO žarov , ki ustrezajo različnim potrebam in željam ljubiteljev pice in zunanje kulinarike. Vsak model je zasnovan za enostavno uporabo in vzdrževanje, zagotavljajoč dolgoletno zadovoljstvo pri kuhanju. Z izbiro Kamado BONO žarov dobite ne le orodje za pripravo izvrstnih pic, temveč tudi vsestranski kuhinjski pripomoček za raznolike kulinarične avanture.

Izberite svojo prenosno pica peč za boljše piknike!

Izbira prave peči za pice je odločilna za vsakega ljubitelja te klasične jedi. Bodisi da iščete tradicionalno izkušnjo z Alfa pečmi, inovativnost in prenosljivost Ooni peči, robustnost in vsestranskost Zio Ciro modelov ali multifunkcionalnost Kamado peči, ključ je v razumevanju vaših specifičnih potreb in želja. Pomembno je upoštevati faktorje kot so velikost, vrsta goriva, način uporabe in vaše kulinarične ambicije. Ne glede na izbiro, ki jo naredite, vsaka peč, predstavljena na ilovepizza.si, obljublja edinstveno izkušnjo pečenja in priložnost, da odkrijete užitke priprave popolne domače pice.

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.