DARILO OB NAKUPU VSEH PEČI!

Brezplačna dostava nad 100€

Naše darilo za vas

Garancija

Za vaš brezskrben nakup

Zanesljiva kakovost

Kvaliteta je naša prva skrb

Okrogla plošča za peko pizze in kruha Hrovat FI38 cm

Plošča iz kamna (kordieritni material), ki jo je mogoče uporabiti za peko več pizz zapored. V nasprotju z nekaterimi drugimi materiali kordierit ne absorbira preveč toplote in prenaša velika temperaturna nihanja. Kordierit je kamen odporen na toploto do 900 stopinj! Koriderit vpija vlago, zato bo vaša skorja še bolj hrustljava.

Posebno pozorost pri izdelku smo namenili embalaži. Na embalaži najdete recept Janija Jugovica – Coolfotra, da boste sami pripravili še boljšo pico. Med drugim smo na embalažo skrili še navodila za uporabo ter nekaj zanimivosti in tehničnih podatkov.

Pizza plošča HROVAT je primerna tako za žare kot za vašo pečico. Odkrijte vse možnosti, ki vam jih plošča ponuja in postanite kralj pic in poskrbite, da bodo vaši okuševalci govorili le o vaši pici!

Si želite peči pice kot v vaši najljubši piceriji? Želite super pico kot v Italiji v udobju svojega vrta? Preizkusite našo novo pizza ploščo in postanite še eden izmed številnih zadovoljnih uporabnikov. Okrogla korideritna plošča je izdelek, ki vam ne sme manjkati v vaši kuhinji ali pa kot dodatek pri žaru. Okroglo ploščo enostavno položite v pečico ali na žar ter počakate, da se plošča segreje in tako je pripravljena, da na njej spečete pico, kruh ali karkoli si sami želite.

39,90 

In stock
Kategorija:

Poglej si tudi

Kontaktirajte nas

ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš

Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.