DOBAVA NOVIH OONI PEČI KMALU!!

Slide

Popolna pica v
objemu doma z
I Love Pizza

Slide
Popolna pica
v objemu doma

Najbolj priljubljeni izdelki I Love Pizza

Slide

Cozze

Odlične pizza peči za vse tiste, ki ste še začetniki in se še srečujete z različnimi metodami in načini priprave te slastne italjanske specialitete, ki ji pravimo PIZZA.

Ooni

Ooni je zagotovo eden izmed najbolj vročih produktov na trgu. Ponuja vse, kar obožujemo pri picah. Hrustljava skorjica, ravno prav zapečeno testo in vrhunski okus. To je OONI!

Zio Ciro

Pizza peči Zio Ciro so tradicionalne ročno izdelane prenosljive peči italijanskega proizvajalca. Poglejte našo ponudbo.

Slide

Alfa

Vrhunska kvaliteta zapakirana v privlačen dizajn. Alfa je TOP CHEF med pica pečmi. Primerna je predvsem za vse, ki želite vrtno kulinariko ponesti na višjo raven in vašim brbončicam pripraviti pravo razvajanje.

Kamado BONO

Kamado BONO predstavljajo kulinarično umetnost v svoji najbolj čisti obliki. Te peči, ki so postale sinonim za vrhunsko kakovost in izjemno učinkovitost, ponujajo enkratno izkušnjo pečenja, ki presega vse, kar ste do sedaj doživeli.

Bi raje burger ali steak?

Širok izbor vrtnih žarov Kamado Bono.

I Love Pizza: Vse kar potrebujete za popolno pico
v objemu doma

Najkvalitetnejši produkti na trgu
Enostavna uporaba in prenosljivost
Relativno hitro segrevanje in peka
Obožuje nas tudi CoolFotr

Na I Love Pizza, smo specializirani za vse, kar je povezano s pico. Ponujamo široko paleto najbolj priznanih pizza peči v Evropi. Ponujamo tudi šamotne plošče, ki so ključnega pomena za izboljšanje vaše izkušnje pečenja pizze doma.

Na trgu obstaja malo morje različnih pizza peči in kupiš jih lahko za vsakim vogalom, ampak pri nas dobiš tisto nekaj več. Z nakupom postaneš del I Love Pizza družine in se naučiš kako si sam doma spečeš le najbolšo pizzo.

Zakaj I Love Pizza?

Odgovor je enostaven. Ljubimo pico.

I Love Pizza je zasnovana za vse ljubitelje te italijanske kulinarične umetnine. Našo spletno stran smo obogatili z vrhunskimi izdelki, med katerimi so najbolj cenjene peči znamk Ooni in Alfa, ki se uvrščajo na sam vrh pizza kulinarike.

Vse to smo podprili z več kot 60 letnim izkušnjami Pečarstva Hrovat, da bi zagotovili, da so naši izdelki izpolnili in presegli vaša pričakovanja.

To smo okrepili z več kot 60-letno strokovnostjo in znanjem iz Pečarstva Hrovat, da bi lahko zagotovili, da naši izdelki ne le izpolnijo, ampak presegajo vaša pričakovanja.

Sledi nam na
družabnih omrežjih

Kontaktirajte nas
ilovepizza.si
Grobeljska cesta 2
1234 Mengeš
Pon
7-16h
Tor
7-18h
Sre
7-16h
Čet
7-18h
Pet
7-16h
Sob, Ned, prazniki
zaprto

I Love Pizza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.